Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@14:24:36 GMT

زمان انقضای محصولات غذایی باید طبق تاریخ شمسی باشد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۷۵۴۱

زمان انقضای محصولات غذایی باید طبق تاریخ شمسی باشد

تهران- ایرنا- مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: تاریخ انقضای محصولات غذایی باید واضح و قابل خواندن و طبق تاریخ شمسی باشد.

وحید مفید روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: طبق بخشنامه ابلاغی به شرکت های تولید مواد غذایی، تاریخ انقضا و تولید باید در محلی حک شود که قابل رویت باشد و نوع رنگ برای جوهر تاریخ انقضا باید به گونه ای انتخاب شود که برعکس رنگ زمینه بسته بندی محصول و کاملا واضح باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: همچنین تاریخ انقضای حک شده روی محصولات غذایی از جمله محصولات لبنی باید از لحاظ فونت و ابعاد تاریخ، کاملا توسط مصرف کننده قابل خواندن باشد.
مفید اضافه کرد: اگر واحد تولیدی این موارد را رعایت نکند و به طورمثال تاریخ تولید و انقضا محو باشد یا اینکه اندازه نوشتار و فونت آن درحد قابل قبول نباشد، با آنها برخورد صورت می گیرد.
مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: مردم در سراسر کشور با دیدن تاریخ انقضاهای مشکل دار می توانند به شماره 20008822 پیامک بزنند یا از طریق سامانه 190، اطلاع رسانی کنند.
مفید تاکید کرد: تمام شرکت های تولید محصولات غذایی طی بخشنامه ای اختصاصی از سال گذشته ملزم به رعایت این شرایط شده اند.
وی تصریح کرد: همچنین شرکت های تولید محصولات غذایی حق ندارند روی محصولات خود تاریخ میلادی درج کنند؛ تاریخ میلادی فقط مختص صادرات است البته اگر تاریخ هم به شمسی و هم به میلادی درج شود، مانعی ندارد ولی حق ندارند فقط تاریخ میلادی را درج کنند چون مصرف کنندگان بیشتر تاریخ شمسی را می شناسند.
اجتمام**9185*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سازمان غذا و دارو محصولات غذايي تاريخ انقضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۷۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۸ وسیله حمام را فورا دور بیندازید

حمام یکی از مهم‌ترین قسمت‌های هر خانه محسوب می‌شود که نظافت و تمیزی آن تاثیر بسزایی بر بهداشت و سلامت اعضای خانواده دارد؛ این مکان پناهگاه امنی است که برای زدودن آلودگی‌ها از تن پس از یک روز خسته کننده و یا در ابتدای روز دقایقی را در آن می‌گذرانیم.

حمام باید همیشه تمیز باشد و بخوبی ضدعفونی شود. علاوه بر این، برخی لوازم موجود در این مکان هستند که نه تنها کارایی لازم را ندارند، بلکه وجود آنها در حمام مضراتی را نیز به همراه خواهد داشت. پس اگر به سلامت خود و تمیزی حمام منزلتان اهمیت می دهید، همین الان این ۸ وسیله را دور بیندازید!

۱- حوله های قدیمی و فرسوده

حوله‌های فرسوده و قدیمی علاوه بر ظاهر نامناسب کارایی خود را نیز در خشک کردن از دست می دهند. در واقع این حوله ها رطوبت زیادی را به خود جذب کرده و به این سادگی ها خشک نمی شوند. همین مساله می تواند منجر به کپک زدن آنها شود. حوله‌های قدیمی‌ را با حوله های جدید جایگزین کنید. می توانید از این حوله ها به عنوان پارچه برای تمیز کردن سطوح مختلف استفاده کنید.

۲- روکش دوش پلاستیکی آلوده

اگر از روکش دوش پلاستیکی استفاده می کنید، فراموش نکنید هر چند وقت یک بار آن را ضدعفونی کنید. در غیر این صورت ممکن است در اثر باقی ماندن کف صابون بر روی روکش دوش شاهد رشد کپک در این مکان باشید. در صورتی که نتوانستید آلودگی های روکش دوشتان را از بین ببرید، توصیه می کنیم حتما آن را دور بیندازید.

۳- لوازم آرایش تاریخ گذشته

تاریخ مصرف لوازم آرایش خود را بررسی کنید و در صورتی که منقضی شده اند، آنها را دور بیندازید. اگر جعبه آنها را دور انداخته اید و تاریخ انقضایشان را نمی دانید و زمان زیادی نیز از خرید این محصولات گذشته است، به احتمال زیاد منقضی شده اند و وقت دور انداختن آنها فرا رسیده است.

۴- ابزار موی آسیب دیده

هرگز از اتوی مو یا سشوار آسیب دیده استفاده نکنید. محصولاتی که دچار قطعی سیم یا سوختگی ناشی از گرمایش شده اند، خطرات ایمنی برای شما به همراه خواهند داشت و ممکن است شما را دچار برق گرفتگی کنند. علاوه بر این، تمیزکردن اتوی مو، سشوار و انواع برس مو را فراموش نکنید.

۵- لیف حمام قدیمی

لیف حمام آن طور که به نظر می رسد، ناجی پاکیزگی نیست. این لیف ها پس از مدتی مملو از سلول‌های مرده پوست، مواد شوینده، انواع باکتری، قارچ و کپک شده و در هنگام استفاده، وارد بریدگی‌های پوست ناشی از اصلاح تیغ می شوند و زمینه را برای بروز حساسیت و عفونت فراهم می کنند. اگر لیفتان از الیاف طبیعی ساخته شده است، توصیه می شود هر 3 تا 4 هفته یک بار و اگر از الیاف پلاستیکی ساخته شده است، هر 2 ماه یکبار آن را تعویض کنید.

۶- ضد آفتاب تاریخ مصرف گذشته

کرم های ضدآفتاب آنقدرها که فکر می کنید، دوام ندارند. این محصولات پوستی پس از انقضا تاثیر خود را از دست می دهند و محافظت کمتری در برابر اشعه های مضر UV ارائه خواهند داد. پس اگر پس از مدتی به سراغ کرم ضدآفتاب خود رفته اید و یا زمان زیادی از خرید آن گذشته است، حتما تاریخ انقضای آن را بررسی کنید.

۷- بطری های خالی شامپو و نرم کننده

بطری های خالی شامپو و نرم کننده را دور بیندازید. این کار از اشغال فضای نگهداری لوازم حمام جلوگیری کرده و شناسایی و دسترسی به محصولات مورد نیازتان را آسان تر خواهد کرد.

۸- محصولات بهداشتی کوچک

همه ما دوست داریم که در تعطیلات از لوازم آرایشی و بهداشتی کوچک هتل استفاده کنیم و در صورت عدم استفاده ممکن است آنها را به منزل بیاوریم. این محصولات اغلب به علت کوچک بودن در زیر بطری های بزرگتر با پشت کشو پنهان می شوند و تا مدت ها فراموش می کنیم از آنها استفاده کنیم. تاریخ انقضا و سازگاری این محصولات با پوستتان را بررسی کنید و از استفاده از برندها و فرمولاسیون های ناشناخته خودداری نمایید.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هفت فایده بی‌نظیر حمام بخار حمام چگونه از «خزینه» به «دوش» رسید؟ کدامیک از آن‌ها بهتر است؟

دیگر خبرها

  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • فرصت‌های صادراتی محصولات صنایع غذایی
  • این تخم‌مرغ‌ها را مصرف نکنید
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • این ۸ وسیله حمام را فورا دور بیندازید
  • تربیع آخر ماه را رصد کنید