Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-03@10:39:02 GMT

ژانویه چه ماهی است؟

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۶۵۹۰

به گزارش صدای ایران،ژانویه نخستین ماه سال میلادی در گاهشماری گریگوری و گاهشماری ژولینی است و یکی از هفت ماه سال میلادی است که ۳۱ روز دارد. در بیشتر نقاط جهان نخستین روز این ماه با نام «روز سال نو» شناخته شده‌است. ژانویه در بیشتر نقاط نیمکرهٔ شمالی دومین ماه زمستان است و به‌طور متوسط از دیگر ماه‌های سال سردتر می‌باشد ولی در نیمکرهٔ جنوبی دومین ماه تابستان و گرم‌ترین ماه در سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نظر فصلی، ژوئیه در نیمکرهٔ شمالی برابر ژانویه در نیمکرهٔ جنوبی است.

در سال‌های معمولی روز نخست ژانویه همان روزی از هفته است که اکتبر با آن آغاز می‌گردد ولی در سال‌های کبیسه روز نخست ژانویه مانند روز نخست آوریل و ژوئیه است.

 

ترتیب ماه های میلادی و معادل شمسی آنها


نام ماه های میلادی به ترتیب ، معادل ماه های سال میلادی به شمسی ، تعداد روزهای هر ماه تقویم میلادی

باحساب تاریخ امروز تبدیل تاریخ تقویم ایران ساعت جهانی محاسبه سن فاصله دو تاریخ


ترتیب ماه های میلادی و معادل آنها به شمسی


نام و ترتیب ماه های میلادی و تعداد روزهای هر ماه مطابق جدول زیر است. ماه فوریه در سالهای عادی میلادی دارای ۲۸ روز و در سالهای کبیسه میلادی دارای ۲۹ روز میباشد.

ترتیب نام فرانسوی نام انگلیسی تعداد روز ۱ ژانویه January (جَنیوئری) ۳۱ روز ۲ فوریه

February (فِبریوئری)

۲۸ یا ۲۹ ۳ مارس March (مارچ) ۳۱ روز ۴ آوریل April (اِیپریل) ۳۰ روز ۵ مه May (مِی) ۳۱ روز ۶ ژوئن June (جون) ۳۰ روز ۷ ژوئیه July (جولای) ۳۱ روز ۸ اوت August (آگِست) ۳۱ روز ۹ سپتامبر

September (سِپتِمبِر)

۳۰ روز ۱۰ اکتبر October (آکتوبِر) ۳۱ روز ۱۱ نوامبر November (نُوِمبِر) ۳۰ روز ۱۲ دسامبر December (دیسِمبِر) ۳۱ روز


ماه های سال ۲۰۲۲ میلادی به شمسی


در ادامه، معادل ماه های سال ۲۰۲۲ میلادی به شمسی و در جدول بعدی، برابری ماه های سال ۱۴۰۱ شمسی به میلادی ذکر گردیده است. همچنین برای تبدیل دقیق ماه های میلادی و شمسی در سایر سالها، از بخش تبدیل تاریخ میلادی به شمسی استفاده نمایید.

معادل به شمسی ماه میلادی (2022) ۱۱ دی تا ۱۱ بهمن January (جَنیوئری) ۱۲ بهمن تا ۹ اسفند

February (فِبریوئری)


۱۰ اسفند تا ۱۱ فروردین

March (مارچ)

۱۲ فروردین تا ۱۰ اردیبهشت

April (اِیپریل)

۱۱ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد

May (مِی) ۱۱ خرداد تا ۹ تیر June (جون) ۱۰ تیر تا ۹ مرداد July (جولای)

۱۰ مرداد تا ۹ شهریور

August (آگِست) ۱۰ شهریور تا ۸ مهر

September (سِپتِمبِر)

۹ مهر تا ۹ آبان October (آکتوبِر) ۱۰ آبان تا ۹ آذر November (نُوِمبِر) ۱۰ آذر تا ۱۰ دی December (دیسِمبِر)


ماه های سال ۱۴۰۱ شمسی به میلادی


معادل به میلادی ماه شمسی (۱۴۰۱) 21 March - 20 April فروردین 21 April - 21 May اردیبهشت 22 May - 21 June خرداد 22 June - 22 July تیر 23 July - 22 August مرداد

23 August - 22 September

شهریور

23 September - 22 October

مهر

23 October - 21 November

آبان

22 November - 21 December


آذر

22 December - 20 January

دی

21 January - 19 February

بهمن

20 February - 20 March

اسفند { وقت و زمان [ نقشه و مکان ] علمی و مهندسی


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ماه های میلادی میلادی به شمسی ماه های سال ۳۰ روز ۳۱ روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۶۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث «پل آستر» در سینما

«پل آستر» در کنار این که نویسندگی ماهر و سرشناس بود، در فیلمنامه‌نویسی و حتی کارگردانی در سینما نیز فعال بود.

به گزارش ایسنا، «پل آستر» رمان‌نویسنده معروف آثاری چون سه‌گانه «نیویورک» در حالی در سن ۷۷ سالگی به دلیل عوارض ناشی از بیماری سرطان درگذشت که نه تنها چهره‌ای شاخص در دنیای ادبیات بود، در عرصه سینمایی نیز تاثیرات زیادی داشت و ۱۸ رمان از آثار او از جمله «موسیقی شانس» به فیلم تبدیل شدند.

او خودش نیز وارد عرصه فیلمنامه‌نویسی شد و کار خود را با نگارش فیلمنامه «دود» (۱۹۹۵) با بازی «هاروی کایتل»، «ویلیام هرت» و «جیانکارلو اسپوزیتو» آغاز کرد و این اثر جایزه بهترین فیلمنامه اول را برای آستر از جوایز مستقل اسپریت به ارمغان آورد. همچنین فیلم «دود» که کارگردانی آن را «وین وانگ» بر عهده داشت، موفق به کسب خرس نقره‌ای جایزه هیات داوران از چهل و پنجمین جشنواره فیلم برلین هم شد.

«پل آستر» در دنباله فیلم «دود» با عنوان «صورت آبی» که در سال ۱۹۹۵ ساخته شد در کنار «وین وانگ» به صورت مشترک کارگردانی فیلم را نیز بر عهده داشت و این کمدی که بار دیگر با نقش‌آفرینی «هاروی کایتل» و «جیانکارلو اسپوزیتو» به همراه« لو رید»، «میرا سوروینو» و «مدونا»‌ بود با نقدهای متفاوتی رو به رو شد.

این نویسنده در فیلم «مرکز جهان» در ۲۰۰۱ با فیلمنامه‌ای مشترک با «وین وانگ» بار دیگر کارگردانی را تجربه کرد. این فیلم که نخستین نمایش جهانی خود را در پنجاه و چهارمین جشنواره فیلم کن تجربه کرد، نامزد دریافت جایزه مستقل اسپریت برای بهترین بازیگر زن (مولی پارکر) شد.

در سال ۱۹۹۸، آستر فیلم «لولو روی پل» را نویسندگی و کارگردانی کرد و در سال ۲۰۰۷ در فیلم «زندگی درونی مارتین فراست» با بازی «دیوید تیولیس»، «ایرنه جاکوب» و «مایکل ایمپریولی» بار دیگر نگارش فیلمنامه و کارگردانی را بر عهده داشت.

«آستر» در «دانشگاه کلمبیا»‌ تحصیل کرد و در اوایل دهه ۷۰ میلادی به پاریس مهاجرت کرد و به فعالیت‌های مختلفی از جمله ترجمه کردن پرداخت. او در سال ۱۹۷۴ میلادی به ایالات متحده آمریکا بازگشت و ازدواج کرد.

در ژانویه سال ۱۹۷۹ میلادی پدر «آستر» درگذشت و این اتفاق به دلایلی به نوشتن نخستین کتاب خاطرات این نویسنده منجر شد؛ «اختراع انزواء»  که در سال ۱۹۸۲ میلادی منتشر شد.

«آستر» با انتشار «شهر شیشه» در سال ۱۹۸۵ که نخستین جلد از سه‌گانه «نیویورک» بود به موفقیت چشمگیری دست یافت.

این نویسنده به طور مرتب در دهه ۸۰، ۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی بیش از ده‌ها رمان از جمله «قصر ماه» (۱۹۸۹)،‌ «موسیقی شانس» (۱۹۹۰)، «کتاب توهم»‌(۲۰۰۲) و «شب پیشگویی»(۲۰۰۳) منتشر کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میاندوآب قهرمان مسابقات بوکس نونهالان آذربایجان ‌غربی شد
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • میراث «پل آستر» در سینما
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ۱۲ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • شهید مطهری الگویی ارزشمندی برای دانشجویان است
  • آموزش آشپزی / روشی خاص برای تهیه و طبخ ماهی کبابی
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد